Oι υπηρεσίες μας συνθέτουν προσωπικότητα αφθονίας με τα εξής χαρακτηριστικά:

Ιπποτική: Άριστη Εκτελεστής της «Υπηρεσίας». Εκπαιδευμένη σε Νου – Πνεύμα – Σώμα. Συνειδητοποιεί την Ενότητα. Γίνεται και η ίδια «ΑΣΣΟΣ».

Αληθινή: Ερευνήτρια και Πλοηγός.  Η επιχείρηση αυτή ανασηκώνει το χαλί.

Συνεργιστική: Σχεδιάστρια του πλάνου του Πελάτη. Ο Φορέας που υποστηρίζει την συμμετοχή του καθόλη τη διαδικασία υλοποίησης, του αποκαλύπτει τα βήματα και περπατά μαζί του χάρην διαφάνειας, αλλά κυρίως για να διατηρεί τον έλεγχο του δικού του μέλλοντος και των δικών του αποφάσεων.

Διδακτική: Ξεχωρίζει. Μορφώνει τον Πελάτη. Αποτελεί Παράδειγμα. Χρησιμοποιεί ειδικά Εργαλεία: ο «Συνεργατικός Παράγοντας», η Αξία της Ευγένειας, όσο και της Νόησης-της Υπηρεσίας- της Εργασιακής Ηθικής - της Αναβολής της Ικανοποίησης, έως επιτευχθεί ο ¨Σκοπός¨ στο σύνολό του: το Αποτέλεσμα.

Μετασχηματιστική: Διαμορφώνει Συνθήκες. Αναμορφώνει Αξίες. Παραδειγματίζει. Αναδιοργανώνει και Αναδιαρθρώνει. Εστιάζει στην ¨αναπαραγωγή¨:  δηλαδή όσοι έρχονται σε επαφή μαζί της να μεταφέρουν την κουλτούρα της παρακάτω στις δικές τους επαφές και εκείνοι στις δικές τους και ούτω καθεξής.

Απελευθερωτική: Δημιουργεί, αναδεικνύει, επιτρέπει Ελεύθερους – Υπεύθυνους Ανθρώπους - Επιχειρηματίες

  • Διαμορφώνει Αξίες
  • Επεμβαίνει διαμεσολαβητικά στην ενίσχυση της ανθρώπινης επικοινωνίας, με γνώμονα πρώτα το όνειρο της καρδιάς και Ενθυμίζει τη σχέση του πελάτη με τον πνευματικό του σκοπό να αγαπά και να δρα μέσα από τον ενθουσιασμό.
  • Επανεστιάζει την σημαντικότητα στον άνθρωπο και όχι στα μέσα.
  • Έχει λειτουργικό χαρακτήρα: Επιδεικνύει επιμονή, εστιασμό στη Λύση, όχι στη διέξοδο. Εφαρμόζει την Καρδιακή Συνοχή (Heart and Mind Coherence), επενδύει στη Διαρκή Επιμόρφωση. Ενεργεί πέρα από τα όρια της εξειδίκευσης, με συνδυαστική εφαρμογή όλων των επιστημών, ολιστική προσέγγιση των επιχειρηματικών αναγκών του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη πρώτα και βαθιά την προσωπικότητά του.