Οι στόχοι αφορούν τα αποτελέσματα που προσδοκούμε να επιτύχουμε. Η στρατηγική αφορά τις διαδικασίες που μας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η στρατηγική είναι ο τρόπος που κάνουμε κάτι. Ο μόνος τρόπος για να επιτύχουμε είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Η δική μου στρατηγική είναι αυτή, να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη. 

Και αυτοί είναι οι στόχοι:

  • Εντοπισμός του "ΓΙΑΤΙ" του πελάτη: Η επιχείρηση ακολουθεί το Γιατί του πελάτη και βρίσκει ή δημιουργεί Λύσεις και Δρόμους προς το όραμα αυτό. Οποιαδήποτε πεποίθηση περί του τι είναι Α-Δύνατο ή Α-Πίθανο μένει έξω από τις Πύλες της. Μέσα περνάει μόνο η Καθαρότητα, η Διαύγεια του Θέλω του Πελάτη και το χρονικό προαπαιτούμενο για την υλοποίηση. Το μότο μας είναι: "Πρέπει να ξέρεις μόνο το Γιατί σου. Τα άλλα θα ακολουθήσουν". 

  • Η παροχή συνδρομής και ενδυνάμωσης σε υλικό - πραγματιστικό - πνευματικό επίπεδο, προσδίδοντας την απαραίτητα νομική συνοχή και επιχειρησιακή καθοδήγηση, ώστε να καταστήσουμε πρώτα-πρώτα το όνειρο πιθανό να το πλησιάσει, να το οραματιστεί, να το ποθήσει - χωρίς να του ασκείται κριτική ή σκεπτικιστική πολιτική. Για την προσέγγιση και κατανόηση του ονείρου - θέλω - οράματος του πελάτη κοιτάμε τον "ολόκληρο" άνθρωπο. Πως κινείται, τι εννοεί πίσω και πέρα από τις λέξεις που χρησιμοποιεί, τις ανάγκες του - τις πεποιθήσεις του - την προσωπικότητα και οντότητά του ολιστικά. Ασχολούμαστε με το τι πραγματικά χρειάζεται - όχι μόνο σήμερα, μα και για την επόμενη μέρα.

  • Το αμοιβαίο όφελος σε οικονομική και αναπτυξιακή βάση και πολιτική. Είμαστε επιχείρηση άλλωστε, και οφείλουμε πρώτοι εμείς να είμαστε όχι μόνο βιώσιμη, όχι μόνο κερδοφόρα, αλλά και πληθωρική.

  • Η συνεχής εξέλιξη, η μόρφωση

  • Η εξατομικευμένη ενσυναίσθηση

  • Η Αναγνώριση

  • Η αναπαραγωγή - Διαμόρφωση Κουλτούρας